blank

Renault Trucks bedankt chauffeurs met gel

De Renault Trucks dealers willen de chauffeurs bedanken voor hun inzet tijdens de covid-19 crisis en bieden hen daarom een gratis ontsmettende handgel en een bedankingskaartje aan bij het verlaten van de werkplaats.

De afgelopen weken stonden de vrachtwagenchauffeurs in het middelpunt van een door Renault Trucks georkestreerde communicatiecampagne onder het motto “Drivers are Heroes”. Via deze weg willen de Renault Trucks-dealers bijdragen aan de veiligheid en gezondheid van truckchauffeurs.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo