Renault Trucks introduceert nieuwe Comfort Packs

Standaard wordt de Renault Trucks T nu geleverd met o.a. lederen stuurwiel met een verstelbare stuurkolom in drie richtingen, cabine instap met rvs-portierdrempel en carbon look dashboard. Tegen een vast tarief kan er ook gekozen worden voor een aanvullend Comfort Pack.

Er kan gekozen worden uit drie verschillende packs:

  • Het Adaptive Cruise Control pack zorgt voor veiliger rijcomfort
  • Het pack Comfort Live Sleeper met o.a. een lucht geveerde bijrijdersstoel met armleuning, indirecte cabineverlichting, rode nachtverlichting, bovenbed type performance, apart bedgordijn en extra gesloten bergruimten boven de voorruit zorgt voor meer comfort in de cabine.
  • Het Fuel Eco pack met o.a. eco cruise control, ontkoppelde luchtcompressor, stuurpomp met variabel debiet, automatische motorstop na 5 minuten en een Optivision schakelstrategie gebaseerd op kaartinformatie.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Xwift (Samen Sterk) – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Xwift werd opgericht in 2007 en is vandaag een van de sterkst groeiende transportbedrijven van België. Oprichter Pieter Denys en zijn medewerkers verdienden hun sporen in het nationaal en internationaal sneltransport, “just in time” alsook dedicated en gepersonaliseerd vervoer, maar de laatste jaren zet het bedrijf ook in op diversificatie. Overnames van Demolans Logistics, Transport […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo