Renault Trucks introduceert nieuwe Comfort Packs

Standaard wordt de Renault Trucks T nu geleverd met o.a. lederen stuurwiel met een verstelbare stuurkolom in drie richtingen, cabine instap met rvs-portierdrempel en carbon look dashboard. Tegen een vast tarief kan er ook gekozen worden voor een aanvullend Comfort Pack.

Er kan gekozen worden uit drie verschillende packs:

  • Het Adaptive Cruise Control pack zorgt voor veiliger rijcomfort
  • Het pack Comfort Live Sleeper met o.a. een lucht geveerde bijrijdersstoel met armleuning, indirecte cabineverlichting, rode nachtverlichting, bovenbed type performance, apart bedgordijn en extra gesloten bergruimten boven de voorruit zorgt voor meer comfort in de cabine.
  • Het Fuel Eco pack met o.a. eco cruise control, ontkoppelde luchtcompressor, stuurpomp met variabel debiet, automatische motorstop na 5 minuten en een Optivision schakelstrategie gebaseerd op kaartinformatie.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Renault Trucks @Demo Days 2020 – BOUW.TV 20

Een Renault Trucks C 440 en een K 520. Allebei robuust en geschikt voor de meest veeleisende opdrachten binnen de bouwsector. De C 440 6×4 is voorzien van een HIAB 21 ton haakarmsysteem met flexcontrol. Dit voertuig heeft een 9 tons vooras en 26 ton lucht geveerde achterassen en beschikt over een Optidriver versnellingsbak met […]

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo