[ADVERTORIAL] Shell LNG netwerk breidt uit

Shell opent zijn 5de Shell Truck site met LNG pompen in Gent. Door de toenemende vraag naar  schonere energie en de steeds groter wordende druk om transportemissies te verlagen, is milieuvriendelijk en efficiënter vervoer de uitdaging die transportbedrijven bezighoudt. De zoektocht naar een optimale mix van brandstofalternatieven staat hierbij centraal. Shell ziet LNG (Liquefied Natural Gas) als een belangrijk alternatief voor de toekomst.

Shell heeft al een internationale netwerk van LNG stations in Duitsland, in Nederland, in Frankrijk en in Polen. De ervaring die Shell heeft opgebouwd met het bouwen van LNG trucks stations heeft geresulteerd in een veilig, efficient en gebruikersvriendelijk ontwerp van ons nieuw station.

We hebben het genoegen om de opening van onze 5de station in België aan te kondigen. Na de Shell LNG-stations in Herstal (Rue de Hermée 201), in Maasmechelen (Slakweidestraat 40), in Rekkem (Triloystraat LAR blok Z 8), in Anterpen haven (Romeynsweel 1), opent op 29 juni het Shell LNG station in Gent gelegen op Belgicastraat 10 z/n. Het station beschikt over 6 vrachtwagen lijnen uitgerust met hoge debiet pompen welke allemaal uitgerust zijn met AdBlue pompen, IGO pompen en met 2 LNG pompen.

Binnen een paar weken zal ons station in Meer ook met LNG pompen uitgerust worden.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken www.shell.be/Nl/LNG.

 SHELL LNG fuelling the future

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo