Nieuwe editie Set Up Your Logistics in Wallonia is uit

TRANSPORTMEDIA heeft zopas de zevende editie gepubliceerd van de brochure Set Up Your Logistics in Wallonia die de logistieke troeven van Wallonië beschrijft, met de steun van Logistics in Wallonia en AWEX.

Set Up Your Logistics in Wallonia verschijnt om de twee jaar en de editie 2020-2021 onderscheidt zich door een volledig vernieuwde inhoud. Het is waar dat het nieuws van de afgelopen maanden de inspanningen ter bevordering van de logistiek in Wallonië heeft gerechtvaardigd, met als hoogtepunt de door Alibaba geplande investeringen, maar ook een aantal nieuwe grootschalige projecten die door Belgische en buitenlandse logistici worden uitgevoerd. Deze Set Up Your Logistics in Wallonia bevat dan ook een tiental getuigenissen van buitenlandse investeerders die de argumenten ondersteunen die werden ontwikkeld in samenwerking met experts van de cluster Logistics in Wallonia en AWEX.

Lees het magazine online!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo