TVM Belgium lanceert haar Package voor eigen vervoer

TVM Belgium lanceert een speciale verzekeringspolis voor bedrijven die over hun eigen vloot beschikken, maar waarbij de vervoersactiviteit bijkomstig is. 

Commercieel directeur Jan van Waterschoot legt uit: “De bestelwagen is voor veel zelfstandigen en bedrijven onmisbaar bij het uitoefenen van hun beroepsactiviteit. Naast het bedrijfsvoertuig zelf kan onze klant ook zijn vervoerde goederen beschermen tegen materiële schade of diefstal, maar er is telkens de mogelijkheid om enkel het eigen materiaal of ook de koopwaar mee te verzekeren.” Klanten kunnen ook een beroep doen op het eigen netwerk van meer dan 80 erkende schadeherstelpunten in België, waar ze o.a. kosteloos een vervangwagen lichte vracht krijgen tot de herstelling is afgerond. 

 

Lees alles over TVM Belgium

TVM Belgium

video

TVM Ridders van de Weg – Passion4Trucks Roadshow

Dit zijn ze dan, de gouden ridders van de weg 2020. Zoals elk jaar zet TVM Belgium via haar initiatief Ridders van de Weg vrachtwagenchauffeurs die 3, 5, 10 of 20 jaar schadevrij rijden in de bloemetjes. Op de terreinen van Brussels Kart Expo mochten deze 7 chauffeurs, allen een krak in hun vak en […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo