U-Rent betreedt verhuurmarkt voor trailers en containerchassis

U-Rent, met een uitvalsbasis op de Antwerpse linkeroever, is een nieuwe nichespeler in de verhuur, verkoop en huurkoop van trailers en containerchassis. Het bedrijf bouwt voort op het voormalige IDR Support maar biedt een veel grotere keuze: dankzij een vloot van 300 trailers en chassis richt U-Rent zich nu op de grotere transporteurs.

Zaakvoerder Dirk Meersschaert: “Mijn hele carrière ben ik actief geweest in de garages van grote transporteurs, en overal weerklinken dezelfde verzuchtingen. Het beheer en onderhoud van de eigen vloot vergt zeer veel inspanningen, middelen en vooral grote investeringen. Het is juist van die zorgen dat we onze klanten willen ontlasten. Samen met mijn vrouw Inge Vleeschhouwer richten wij ons vooral op een persoonlijke en flexibele service, waarbij we ook onderhoud en onderhoudscontracten aanbieden.”

 

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo