Van Mossel verdeelt Peugeot en Citroën nu ook in Diest

Van Mossel Automotive Groep neemt de PSA merken over van Garage Govaerts. De vestiging in Diest zal worden uitgebreid waardoor zowel de Peugeot en de Citroën verkoopsactiviteiten daar kunnen doorgaan.

Van Mossel heeft een overkomst bereikt met Peter Govaerts en voegt hiermee een nieuwe locatie aan haar Belgische PSA-netwerk. De vestiging in Diest zal worden uitgebreid waardoor de Citroën verkoopsactiviteiten van Halen deze zomer naar de vernieuwde showroom in Diest kunnen verhuizen. De werkplaatsactiviteiten zullen wel al vanaf heden in Diest plaatsvinden. Van Mossel vertegenwoordigt al Peugeot en Citroën met de dealergroepen Van Mossel Bruyninx en Van Mossel Van Kelst. De nieuwe vestiging zal verder opereren als Van Mossel Diest en komt onder de leiding van Christophe Van Kelst, Clusterdirecteur Van Mossel PSA België.

 

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo