blank

Alpega’s TMS integreert Shippeo’s ETA

Alpega en de Franse stert-up Shippeo hebben een partnerschapsovereenkomst ondertekend op grond waarvan Alpega’s TMS wordt verrijkt met de door Shippeo ontwikkelde oplossing om de geschatte aankomsttijd (ETA) precies te berekenen.

Shippeo heeft een softwareoplossing ontwikkeld die aansluit op de eigen databronnen van transporteurs. Deze oplossing vereist dus geen investering in hardware, en de oprichters van Shippeo schatten dat ze een nauwkeurigheidsgraad van 98% bereiken, die ze dus ter beschikking zullen stellen van de verladers via het TMS van Alpega.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo