blank

Auto Technica gaat dit jaar niet door

De onzekerheid waarin de federale overheid B2B-evenementorganisatoren heeft achtergelaten, heeft de tovenaars van de Auto Technica show gedwongen om hun volgende editie uit te stellen tot mei 2021.

De twintigste editie van AutoTechnica  en van de beurs Service Station & Car Wash was gepland in Brussels Expo van 4 tot en met 7 oktober 2020. “De Belgische overheid geeft, op dag van dit schrijven, géén enkele zekerheid, of een (vak)beurs in oktober 2020 zou mogen doorgaan en-of in welke omstandigheden. De bestaansreden van onze beurzen is om voor deelnemers én bezoekers een informatieplatform te zijn  mét een meerwaarde voor beide partijen. Deze omstandigheden zijn niet ideaal voor de bijna 450 exposanten om de beurs voor te bereiden en te kunnen laten doorgaan, net zoals het evenmin  voor bezoekers optimaal is om de beurs te bezoeken in oktober 2020”, stelt Klaus Van Cauwenberghe, de beursorganisatir, vast.

Er werd dus beslist dat de volgende editie van AutoTechnica doorgaat van 2 tot en met 5 mei 2021.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo