blank

Blokker wil transportactiviteiten uitbesteden

Voor Nederland is de winkelketen Blokker in gesprek met de logistiek dienstverlener Snel Shared Logistics uit Woerden om de transportactiviteiten voor Blokker aan het logistieke bedrijf uit te besteden. Het Blokker personeel zou daarbij de overstap maken naar Snel. Dat zou moeten kunnen zonder ontslagen stellen de directies.

Snel Shared Logistics, dat eerder dit jaar werd overgenomen door Vos Logistics, zal ook de voertuigen en laadeenheden overnemen. Als de uitbesteding is afgerond (waarschijnlijk tegen september) wordt Snel verantwoordelijk voor de belevering van de 437 Blokker vestigingen.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo