Contargo breidt binnenscheepvaartactiviteiten in de Benelux verder uit

Per 1 september aanstaande neemt Contargo de activiteiten over van het Nederlandse Barge Line Today. De overname behelst zowel de medewerkers van de binnenscheepvaartonderneming als de klantcontacten.

Barge Line Today is een aanbieder van transporten met binnenscheepvaart in het gebied van de ARA-havens. Tot het pakket aan diensten behoren de dagelijkse lijndiensten op het gebied van containervervoer tussen de diverse terminals in Rotterdam en andere verbindingen binnen de regio, zoals de binnenscheepvaart van en naar Dordrecht en Moerdijk.

De activiteiten van Barge Line Today worden na de fusie met Contargo binnen de reeds bestaande binnenscheepvaartactiviteiten in de Benelux onder de handelsnaam Transbox geïntegreerd.

Met een jaarlijks transportvolume van 2,1 miljoen TEU behoort Contargo tot de grote logistieke containernetwerken in Europa. Contargo integreert het containervervoer tussen de westelijke zeehavens, de Duitse Noordzeehavens en het Europese achterland. De onderneming heeft in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland 24 containerterminals en zeven vestigingen in Duitsland, Nederland en België. Ze heeft eigen scheeps- en spoordiensten.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo