Delanchy koopt een Renault Trucks D Z.E.

De Franse groep Delanchy, die sterk actief is in temperatuur gecontroleerde leveringen in stedelijke centra, heeft net de eerste D Z.E. van Renault Trucks in gebruik kunnen nemen.

Sinds 2017 gebruikt Delanchy een prototype van dit 100% elektrische voertuig, dat wordt gebruikt om te leveren aan Les Halles de Lyon – Paul Bocuse. De Franse transporteur was zichtbaar overtuigd door het voertuig, want hij plaatste een bestelling voor de definitieve versie van de D Z.E., die nu een 16 tonner is. Het was dan ook aan hem dat Renault Trucks de allereerste D Z.E. leverde. Delanchy bestudeert nog steeds het gebruik van deze nieuwe volledig elektrische vrachtwagen, die in Parijs of in de regio Lyon wordt ingezet voor distributieronden van ongeveer 110 kilometer.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Xwift (Samen Sterk) – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Xwift werd opgericht in 2007 en is vandaag een van de sterkst groeiende transportbedrijven van België. Oprichter Pieter Denys en zijn medewerkers verdienden hun sporen in het nationaal en internationaal sneltransport, “just in time” alsook dedicated en gepersonaliseerd vervoer, maar de laatste jaren zet het bedrijf ook in op diversificatie. Overnames van Demolans Logistics, Transport […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo