blank

Delanchy koopt een Renault Trucks D Z.E.

De Franse groep Delanchy, die sterk actief is in temperatuur gecontroleerde leveringen in stedelijke centra, heeft net de eerste D Z.E. van Renault Trucks in gebruik kunnen nemen.

Sinds 2017 gebruikt Delanchy een prototype van dit 100% elektrische voertuig, dat wordt gebruikt om te leveren aan Les Halles de Lyon – Paul Bocuse. De Franse transporteur was zichtbaar overtuigd door het voertuig, want hij plaatste een bestelling voor de definitieve versie van de D Z.E., die nu een 16 tonner is. Het was dan ook aan hem dat Renault Trucks de allereerste D Z.E. leverde. Delanchy bestudeert nog steeds het gebruik van deze nieuwe volledig elektrische vrachtwagen, die in Parijs of in de regio Lyon wordt ingezet voor distributieronden van ongeveer 110 kilometer.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo