blank

DKV benoemt Pieter van Wel als Managing Director Benelux

Pieter van Wel (52) is per 15 september 2020 aangesteld als de nieuwe Managing Director voor DKV Euro Service Benelux BV Hij rapporteert in zijn nieuwe rol aan Guillaume Cunty, Sales Director voor West-Europa.

Van Wel is momenteel Managing Director bij Remobis Refund Service B.V., het zusterbedrijf van DKV, en bij Alfa Transport Service. Op korte termijn ligt de focus voor hem op een algemeen herstel na de coronacrisis. Verder wil het bedrijf snel het productaanbod uitbreiden. De introductie van DKV Live die op stapel staat is één van de voorbeelden. 

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo