Eutraco heeft de eerste steen gelegd van haar logistieke complex in Willebroek

We hadden het logistieke megaproject van Eutraco in Willebroek al aangekondigd. De eerste steen van het nieuwe project is vorige week gelegd en de eerste magazijnen zullen in december in gebruik worden genomen.

Ter herinnering: de 60.000 m2 die voor Eutraco zijn gebouwd, bevinden zich in het logistieke park De Hulst, een project onder leiding van MG Real Estate in Willebroek. Willy Naessens is verantwoordelijk voor de bouw van het gebouw, waarvan de eerste 40.000 m2 voor het einde van dit jaar zal worden opgeleverd.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo