Ford biedt eigen ‘Covid-wanden’ aan

Ford zal zijn eigen gamma van anti-covid scheidingswanden, gemaakt van PVC, op de markt brengen voor bijna alle modellen in het Transit-gamma.

De scheidingswanden zijn sinds april verkrijgbaar bij een groot aantal carrosseriebouwers en ombouwers, maar Ford is van mening dat het door het aanbieden van een eigen, eenvoudig te installeren oplossing beter tegemoet komt aan de specifieke behoeften van bedrijven die bijvoorbeeld patiënten overbrengen naar het ziekenhuis of gehandicapten vervoeren. De scheidingswanden kunnen online of bij de dealer worden besteld.
Ze zijn beschikbaar voor het verdelen van de cabine in lengte en breedte, afhankelijk van de gewenste configuratie, en worden bevestigd met zuignappen en klittenband. De eerste modellen zijn ontworpen voor Transit minibussen, Transit Custom en Tourneo Custom. Andere modellen volgen later in het jaar.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo