Ford bundelt krachten met ALD om Ford Fleet Management te lanceren

Ford en ALD Automotive hebben een overeenkomst getekend voor de realisatie van een geïntegreerde leasing- en wagenparkbeheeroplossing voor Europese klanten. De uitkomst heet Ford Fleet Management en wordt in het najaar eerst actief in Groot-Brittannië. Andere geselecteerde markten volgen hierna.

Ford en ALD Automotive hebben een nieuw bedrijf opgericht, dat Ford Fleet Management heet en de inzet van Ford bedrijfsvoertuigen wil optimaliseren, via een uitgebreid pakket producten en diensten, van leasing en onderhoud tot digitale wagenparkbeheersystemen en mobiliteitsoplossingen. Ford brengt zijn productexpertise en ervaring met connectiviteit van voertuigen in en ALD Automotive zijn knowhow op het gebied van full-service leasing en wagenparkbeheer. Wanneer de Belgische markt wordt gedekt is nog niet duidelijk.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo