blank

Hankook wordt voorkeursmerk voor bpost

Hankook is verkozen als voorkeursmerk door bandencentrales Profile en Eurotyre die de tender van bpost hebben gewonnen. Het contract is twee jaar geldig, met de mogelijkheid van uitbreiding tot maximaal 6 jaar. 

Meer dan de helft van de behoefte aan banden voor bpost zullen door Hankook worden geleverd. Dit is geraamd op meer dan 30.000 banden voor ongeveer 11.000 voertuigen. Hielke van der Scheer, directeur sales Benelux, over de nieuwe samenwerking: ‘“De keuze van Profile en Eurotyre om, voor bpost, Hankook banden in te zetten, is een keuze in producten met hoogwaardige en innovatieve technologie. De duurzaam geproduceerde premium banden van Hankook zullen een bijdrage leveren om de totale exploitatiekosten van bpost te verlagen.”

Het grootste deel zullen Hankook-banden zijn, maar ook zal een groot deel van de banden bestaan uit Laufenns, het tweede merk van Hankook. Laufenn-banden zullen met name worden gebruikt op lichte bedrijfsvoertuigen: De I FIT band is speciaal geschikt voor het Van-segment en wordt geleverd in de maat 195/60R16. De XFIT Van wordt geleverd in de maten 215/60R16 en 215/65R16. Deze band biedt volgens Hankook uitzonderlijk rij- en remgedrag gecombineerd met lange levensduur en zuinig brandstofgebruik.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo