Johan Milliau, voormalige CEO van Bleckmann, is overleden

In de nacht van 12 op 13 juli 2020 is Johan Milliau, voormalige CEO van Bleckmann, plotseling overleden. Johan Milliau was van september 2010 tot april 2019 de CEO van Bleckmann.

“Hij speelde een grote rol bij het opbouwen, leiden en vormen van Bleckmann tot de organisatie zoals ze nu is ; een speler van wereldklasse die complete logistieke oplossingen voor mode en lifestyle merken realiseert. Johan is, na zijn terugtreden als CEO, actief betrokken gebleven bij Bleckmann als aandeelhouder en Executive Director of the Board. Ik heb het voorrecht en de vreugde gehad hem persoonlijk te leren kennen. Hij was een ongelooflijk inspirerende CEO, een echte leider die altijd om zijn Bleckmann team en onze klanten gaf ”, aldus Kurt Pierloot, CEO van Bleckmann.

Aan zijn familie, vrienden en Bleckmann medewerkers biedt de redactie van Transportmedia haar diepste medeleven aan.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo