blank

Katoen Natie koopt een logistieke site van Nijhoff-Wassink in Polen

Katoen Natie heeft een logistieke site in Kutno (Polen) overgenomen van de Nederlandse groep Nijhoff-Wassink. Die site is voornamelijk actief in de petrochemische industrie. De Belgische logistieker neemt ook de portefeuille van activiteiten die daar worden uitgevoerd en 60 werknemers over.

De twee partijen hadden in oktober 2019 al een principeakkoord ondertekend, maar de gezondheidscrisis heeft het sluiten van het akkoord enigszins vertraagd. Katoen Natie neemt daarmee ruim 25,5 hectare grond in beslag waarop 42 silo’s, 15.000 m² buitenopslagruimte en vijf magazijnen voor in totaal 40.000 m² zijn gevestigd. De site heeft een interessante ligging, dicht bij de intermodale terminal  PCC, en Katoen Natie heeft al besloten om 16.000 m² magazijnen en 42 extra silo’s voor de opslag van polymeren te bouwen.
Daarnaast zal Nijhof-Wassink haar transportactiviteiten in Polen voortzetten evenals de distributie van Volvo Trucks en Renault Trucks via vijf dealers.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo