Linde vernieuwt compacte E10 heftruck

Met haar vernieuwde E10 driewielheftruck speelt Linde Material Handling  in op de vraag naar compactere transportoplossingen. Met een lengte van 1.454 mm en een breedte van 828 mm is de E10 de compactste van alle Linde heftrucks en zelfs smaller dan de kleinste reachtruck. De beperkte wielbasis en draaicirkel van 1.317 mm dragen dan weer bij aan de wendbaarheid van deze vorkheftruck. De E10 wordt ook gekenmerkt door een hoge bewegingsvrijheid en een ergonomisch gebruikerscompartiment, inclusief een gewatteerde rugleuning. Doordat de cabine niet met een stoel is uitgerust, kan deze bovendien langs beide kanten worden betreden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo