Logistics Capital Partners bouwt haar eerste Belgische magazijn in Nijvel

Logistics Capital Partners bouwt haar eerste gebouw in België. Het eerste deel van het magazijn wordt verhuurd aan Medi-Market.

LCP opende haar Belgische kantoor in 2018. Het project in Nijvel betekent de officiële lancering op de Belgische markt voor logistiek vastgoed. Het gebouw van 30.000 m2 wordt verdeeld over twee units van 15.000 m². Het magazijn heeft een hoogte van 12m20, bevat 40 dokken en beantwoordt aan de recentste duurzame normen. Elke unit heeft zijn eigen kantoren, sociale ruimten en mezzanine. Het terrein zal 178 parkeerplaatsen tellen, alsook meerdere fietsenstallingen en open groene ruimtes.

Medi-Market wordt de eerste huurder van het project. De handelaar actief in de apotheek- en parafarmaciesector heeft meer ruimte nodig voor haar logistieke activiteiten en zal de eerste unit van 15.000 m² , met 1.500 m² aan kantoren, huren vanaf oktober 2020. Medi-Market zal het nieuwe magazijn niet alleen gebruiken als centraal distributiecentrum. Het zal ook het hoofdkwartier verhuizen van Brussel naar Nijvel.

De tweede unit is nog beschikbaar en zal tegen december 2020 klaar zijn voor ingebruikname.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo