Mercedes-Benz @ Matexpo Demo Days

Bij Mercedes-Benz is het uiteraard de jongste generatie van de Arocs die voor het voetlicht staat met als orgelpunt het MirrorCam systeem dat de traditionele achteruitkijkspiegels vervangt (wat nog altijd een optie is op de Arocs, in tegenstelling tot de Actros). Alle vier de voertuigen die zullen tentoongesteld worden zullen uitgerust zijn met dit systeem.

Beschikbaar voor testritten zijn:

  • Arocs 2848L ENA HAD met AJK containersysteem
  • Arocs 3345LK met WAF containersysteem
  • Arocs 3353LS HAD voor dubbel gebruik (trekker en een AJK containersysteem)

 

Met twee van de voertuigen zal het mogelijk zijn het Hydraulic Auxiliary Drive systeem uit te proberen, dat tijdelijk een extra tractie (40 kW per wiel) geeft door een simpele druk op een knop op het dashboard.

Statische voorstelling (onder voorbehoud):

  • Arocs 2148LS HAD met hydraulische kit van Hyss en Stas kipper

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo