Mitsubishi ziet geen heil meer in Europese markt

Mitsubishi Motors heeft bevestigd dat het in Europa geen nieuwe modellen meer zal uitbrengen en nog enkel de huidige zal modellen verkopen. Als merk voor nieuwe voertuigen verdwijnt Mitsubishi dus van de Europese markt, maar de na-verkoop zal gehandhaafd blijven.

Het marktaandeel van Mitsubishi in Europa was al aanzienlijk geslonken bij de personenwagens en ook de Pajero terreinwagens verloren aan populariteit. Het is vandaag ook nog niet bekend of de L200 pick-up (nieuwe versie sinds 2019) nog verder zal aangeboden worden op de Europese markt. Mitsubishi, dat deel uitmaakt van de groep Renault-Nissan-Mitsubishi wil zijn vaste kosten met 20 % verlagen en zich concentreren op de Aziatische markten.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo