Nu ook Active versie van de Ford Transit Connect

Na de Transit Custom Active brengt Ford nu ook een Active versie uit van de Transit Connect. De Active modellen bieden verbeterde terreincapaciteiten dankzij de robuuste bodemplaten en beschermlijsten, de verhoogde rijhoogte en het optionele mechanische sperdifferentieel voor een betere tractie in moeilijke omstandigheden.

Naast de verbeteringen voor meer vertrouwen in moeilijke terrein- en weersomstandigheden bieden de nieuwe Active-versies ook typische interieurafwerkingen en geavanceerde rijhulp- en comforttechnologieën.

“Onze Active-modellen zijn een succes voor bestuurders die de platgetreden paden moeten verlaten en er tegelijk goed willen uitzien,” aldus Hans Schep, General Manager Commercial Vehicles bij Ford of Europe.

De Transit Connect Active heeft een rijhoogte die vooraan 24 mm en achteraan 9 mm hoger is voor een betere speling op hobbels, sporen en losse ondergronden. De Transit Connect Active beschikt standaard over dakrails om zeer grote uitrusting te vervoeren, van fietsenrekken en kano’s tot gereedschap. De bodemplaten voor- en achteraan dragen eveneens bij tot de robuustere look van de voertuigen.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo