Otto Rettenmaier overleden

Op 23 juli jongstleden is in het Duitse Heilbronn Otto Rettenmaier overleden op de leeftijd van 93 jaar. Hij was de oprichter van de Transporter Industry International Group (TII Group) met als voornaamste onderdelen Scheuerle, Nicolas, Kamag en TII India.

Naast ondernemer en oprichter van de TII Group was Otto Rettenmaier in Duitsland en ver daarbuiten ook bekend als een briljant ingenieur. In zijn thuisland zal hij ook in de herinnering blijven door zijn opleidingsinstituut en de ondersteuning van kunst en Cultuur. De bedrijfsleiding van het concern is in handen van zijn dochter en familieleden van de volgende generaties.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo