Renault biedt Master ZE als chassis-cabine aan

De Renault Master Z.E. is net op de markt gebracht en het gamma is uitgebreid met een nieuwe chassis-cabineversie. De grote elektrische LCV van Renault biedt ook een verhoogd laadvermogen.

Tot nu toe was de Master Z.E. beschikbaar als bestelwagen en als laadvloer-cabine. Aan deze twee versies is nu een chassis-cabine versie toegevoegd die vanaf eind 2020 kan worden besteld. De chassis-cabine versie is beschikbaar in lengte L2 en L3, hoogte H1, met een maximaal laadvermogen van 1620 kg voor de ombouw naar een hoogvolume bestelwagen met achterklep of open laadbak.

Bovendien heeft een evolutie van de elektromotorreductor het mogelijk gemaakt om het laadvermogen van de hele reeks te verhogen: maximaal 1490 kg in de bestelwagen en maximaal 1740 kg (vóór de ombouw) in de laadvloer-cabine versie.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo