blank

Sterke groei voor het digitale transportnetwerk Quicargo

De omzet van Quicargo stijgt in de eerste helft van 2020 met bijna 200 % in vergelijking met de eerste helft van 2019. Het tweede kwartaal van 2020 dat in de ban is van de COVID-19 pandemie wordt tevens gekenmerkt door een stijgende vraag naar digitale oplossingen. Dit geldt zeker ook voor de transport en logistiek sector omdat de verladers meer dan ooit op zoek zijn naar flexibele en kostenefficiënte oplossingen en op zoek gaan naar nieuwe inkomstenbronnen als hun klanten werkzaam zijn in sectoren die getroffen zijn door COVID-19.

Het aantal transacties in deze periode groeide met 167% en het aantal actieve verladers met 229%.

Om de marktpositie van Quicargo binnen haar thuismarkt (Benelux) verder te versterken wordt er tevens gewerkt aan een verdere uitbreiding van het aantal diensten. Een voorbeeld hiervan is de recente lancering van de mogelijkheid om nationale zendingen binnen België via het platform in te kunnen boeken.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo