TIP lanceert digitale diensten onder de naam TIP Insight

TIP Trailer Services heeft een TIP Insight-afdeling gecreëerd en biedt klanten en nieuwe reeks op telematica gebaseerde diensten. TIP Insight verzamelt gegevens over de prestaties en de ‘gezondheid’ van een trailer. 

TIP Insight maakt gebruik van het digitale platform FleetConnected en geeft niet alleen inzicht in de locatie van trailers, maar ook in remprestaties, bandenspanning, temperatuurbewaking, deurbeveiliging en nog veel meer. “Door onze vloot en die van onze klanten te verbinden met een reeks aan telematicadiensten, hebben we de mogelijkheid om een platform te creëren dat geschikt is voor alle trailertypes en merken. Dit maakt het mogelijk om op basis van slimme algoritmes, diensten te leveren welke waardevol zijn voor onze klanten”, zegt Bob Fast, CEO van TIP Trailer Services.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo