Succes lonkt voor Best of Van Xperience

Een uitzonderlijk jaar, een uitzonderlijk initiatief: in september brengt TRANSPORTMEDIA opnieuw de Belgische community van de lichte bedrijfsvoertuigen samen, maar dan in een nieuwe en corona-compatibele vorm: Best of Van Xperience, een dag die prioriteit zal geven aan de ontdekking van nieuwe technologieën en best practices in de sector. Acht LCV-merken en talrijke carrosseriebedrijven en partners hebben hun deelname al bevestigd.

Het evenement vindt plaats op 15 september in Den Berg in Londerzeel. Het zal vier zeer complementaire pijlers combineren: testritten met lichte bedrijfsvoertuigen, de ontdekking van innovatieve carrosserie-oplossingen, nuttige informatiesessies voor wagenparkbeheerders en de Best of Van-awards.

Er is alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat deze verschillende activiteiten plaatsvinden met strikte inachtneming van de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen: de bezoekers worden verdeeld in vier groepen van maximaal 30 personen (twee in de ochtend, twee in de middag), afgewisseld met de verschillende activiteiten, waarbij elke groep zijn ‘bubble’-status behoudt.

Het ‘test’-onderdeel van de dag stelt de deelnemers in staat om met een aantal lichte (elektrische en thermische) bestelwagens te rijden, op basis van het model dat zo succesvol was op de eVan Xperience in oktober 2019. De nieuwigheid van deze nieuwe editie is een tentoonstelling van opgebouwde voertuigen die door verschillende carrosserie-specialisten in een bepaalde zone worden gepresenteerd.

De volgende bedrijven hebben hun deelname al bevestigd:

  • Touring als hoofdpartner
  • LCV-merken Fiat Professional, Ford, Goupil, MAN, Maxus, Mercedes-Benz Vans, Renault en Renault Trucks
  • op- en ombouwspecialisten Bru Systems, Cargo Lifting, Econor, Hebic, Kadicon, Sortimo en Terberg Specials Belgium NV
  • federaties Febiac en Traxio
  • telematica-leverancier Webfleet Solutions
  • remarketing specialist ADESA

 

De Best of Van-awards worden dit jaar virtueel uitgereikt, en elke winnaar wordt onthuld door een film die exclusief aan de deelnemers van de Best of Van Xperience dag wordt vertoond.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo