Van Eck investeert in na-verkoop netwerk

De Nederlandse trailerbouwer Van Eck heeft het netwerk voor de na-verkoop diensten sterk uitgebreid. Naast de hoofdwerkplaats in Beesd zijn er nu 99 nieuwe servicepunten in 13 verschillende landen, waaronder België, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Letland, Luxemburg, Nederland, Portugal, Servië, Zwitserland en Groot-Brittannië. Om het de klanten nog gemakkelijker te maken heeft Van Eck de website uitgebreid met een “Find Service Point” pagina om de weg te vinden naar het dichtstbijzijnde servicepunt. Van Eck investeerde tevens in een nieuwe IT-infrastructuur en een service portal om alle activiteiten op te volgen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo