Voor een extreme Crafter, bel Torsus

Als de Volkswagen Crafter 4Motion nog niet stoer genoeg is voor u, neem dan contact op met het Tsjechische bedrijf Torsus. Voor een niet nader omschreven bedrag maken ze er een Terrastorm-bus van die uw passagiers naar de meest onherbergzame plaatsen op de planeet kan brengen.

Torsus staat al bekend om zijn extreme trucks op basis van MAN-chassis. De Terrastorm is gebaseerd op een Volkswagen Crafter 4Motion chassis waarvan hij de motor neemt, maar voegt daar heavy duty vering en een grotere bodemvrijheid aan toe. tel je voor dat het een shuttle is die personeel van een mijn vervoert of een interventievoertuig voor een NGO… Het voertuig, waarvan de technische kenmerken voor het einde van de maand bekend worden gemaakt, zal vanaf het derde kwartaal van 2020 op de markt worden gebracht.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo