Wim Deckx wordt interim Managing Director van ZF Services Benelux

ZF heeft Wim Deckx aangesteld als interim Managing Director van ZF Services Benelux. Hij volgt Sander Peeters op, die per 1 juni 2020 een andere functie binnen de ZF Groep heeft aangenomen.

Wim Deckx zal deze rol oppakken naast zijn bestaande centrale en wereldwijde verantwoordelijkheid voor Non-Automotive en Specific OE business binnen ZF Aftermarket. Samen met zijn team, zal hij de service van ZF-technologie voor ‘Next Generation Mobility’ – zoals e-mobility en autonoom rijden – binnen de Benelux vormgeven.

Lees alles over ZF Services Belgium

ZF Services Belgium

video

TRANSPORT & VAN.TV 43: ZF (Busworld special)

ZF Services Belgium is al meer dan 60 jaren de ondersteunende partner van de Duitse fabrikant ZF Friedrichshafen AG. ZF brengt als één van de grootste systeemleveranciers alle relevante technologieën voor de megatrends samen onder één dak. De 2 belangrijkste systemen voor elektrificatie van commerciële voertuigen heten AXTRAX en CETRAX. Cetrax is een systeem gebaseerd […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo