[ADVERTORIAL] Cargo Lifting krijgt er een nieuwe werkplaats bij in november

Cargo Lifting, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ombouwen van lichte en zware voertuigen, zal in november van dit jaar zijn nieuwe gebouwen betrekken: twee keer 1000 m2 meer in Villers-le-Bouillet.

Het gaat momenteel goed bij Cargo Lifting. De faciliteiten moesten meerdere malen worden uitgebreid. Met 2.000 verwerkte voertuigen in 2019, waaronder ongeveer 1.200 complete voertuigen, was het bedrijf van Olivier Stankiewicz opnieuw krap. Een probleem dat binnenkort tot het verleden zal behoren met deze nieuwe uitbreiding van twee keer 1000 m2, waarvan de ruwbouw nu vergevorderd is: “We hebben gekozen voor een gebouw met twee verdiepingen, zodat we een groot aantal voertuigen voor onze medewerkers kunnen parkeren, maar ook een permanente voorraad van voertuigen voor de carrosserie kunnen aanleggen ten behoeve van dealers of importeurs. Dit zal onze reactietijd nog verder verkorten”, legt Stankiewicz uit. “De ruimte die vrijkomt in de werkplaatsen kan dan worden gebruikt voor nieuwe werkplekken en om te voldoen aan de eisen van onze klanten”, besluit hij, en hij is blij te zien dat de sfeer onder zijn klanten, of het nu gaat om vloten of kleine zelfstandigen, positief blijft.

Lees alles over Cargo Lifting N.V.

Cargo Lifting N.V.

video

Cargo Lifting (winner Best Innovation Van 2020) – TRANSPORT & VAN.TV 48

Een mooie trofee in de kantoren van Cargo Lifting. Na drie opeenvolgende jaren een derde plaats behaald te hebben, won het carrosseriebedrijf uit Villers-le-Bouillet eindelijk de Best Innovation Van 2020. De prijs beloont Cargo Lifting voor de ombouw van 17 MAN TGE’s in het kader van een openbare aanbesteding. De voertuigen zijn bestemd voor de […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo