Dachser wordt logistiek partner van Euro Craft

Dachser is door Euro Craft, Europa’s grootste inkoopcoöperatie voor de bouw- en industriesector, gekozen als logistieke partner. De 2.250 retailers die verbonden zijn aan Euro Craft, waaronder veel retailers, bouwmarkten en tuincentra, worden nu geleverd door Dachser’s DIY-Logistics oplossing.

Dachser richt zich via de divisie DIY-Logistics specifiek op de doe-het-zelf- en tuinbouwsector met een scala aan diensten die transport, warehousing, diensten met toegevoegde waarde en IT-oplossingen combineren. Dit betekent dat er jaarlijks zo’n 5 miljoen zendingen worden afgeleverd bij 18.000 verkooppunten. Deze expertise heeft Euro Craft, een inkoopcoöperatie met meer dan 2250 aangesloten winkeliers en meer dan 4100 locaties in meer dan 25 landen, overtuigd. “Dankzij dit partnerschap kunnen we leveranciers een uniforme kwaliteit garanderen in de behandeling van hun goederen aan hun retailklanten in heel Europa. Dit stelt ons in staat om de toetreding van Euro Craft-leveranciers en -partners tot nieuwe markten aanzienlijk te vergemakkelijken”, legt Jens Wollmann, afdelingshoofd Dachser DIY-Logistics, uit.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo