De truckmarkt komt weer op gang

Na moeilijke maanden sinds maart lijkt de Belgische truckmarkt weer aan te trekken, aldus Pieter Thienpont, de nieuwe salesmanager van Volvo Trucks Belgium.

Pieter Thienpont sprak voor het eerst in zijn nieuwe rol en in verband met de commerciële lancering van de nieuwe zware modellen van Volvo Trucks: “Dit is een goed moment om een nieuw gamma te lanceren. Zo zien we bijvoorbeeld dat het aantal rijuren dat door onze aangesloten voertuigen is geregistreerd, weer op het niveau van voor de Covid is gekomen. Ook aan de kant van de werkplaats zien we een terugkeer naar het normale, en hetzelfde kan gezegd worden van onze industriële activiteit. Tenslotte zijn de klanten al enkele weken terug in de dealerbedrijven om hun investeringsplannen voor 2021 te bespreken. Voorlopig wordt dit weerspiegeld in het volume van de offertes, en de eerste bestellingen zijn ook geregistreerd. “Tot zover de algemene situatie, maar het is duidelijk dat Volvo Trucks Belgium rekent op zijn nieuwe FM, FMX en FH om te profiteren van deze nieuwe impuls, die naar verwachting duurzaam zal zijn…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo