blank

DHL bouwt nieuwe Life Sciences and Healthcare campus nabij Brussel

DHL Supply Chain en MG Real Estate gaan van start met de bouw van een nieuwe Life Sciences and Healthcare (LSH) campus op de Laekebeekindustriezone in Lot, nabij Brussel. De 28.000 m² grote accommodatie, die de huidige voorzieningen van DHL Supply Chain in Huizingen en Lot zal vervangen en hun activiteiten onder één dak zal samenbrengen, bevindt zich op drie kilometer van de huidige faciliteiten in Lot. De 150 medewerkers die momenteel in de huidige vestigingen tewerkgesteld zijn, kunnen allen in de nieuwe accommodatie aan de slag. In lijn met de duurzaamheidsstrategie van DHL zal de campus volledig CO2-neutraal zijn. Het nieuwe gebouw zal tijdens het laatste kwartaal van 2021 in gebruik genomen worden.

Naast de meer dan 20 laad- en losdokken en gescheiden dokken voor gekoelde farmaceutische producten, zal er voldoende opslagruimte zijn om verdere operationele groei te ondersteunen en tegemoet te komen aan seizoensgebonden vraag. De vestiging conformeert zich volledig aan de farmaceutische GxP-kwaliteitssystemen en ISO-standaarden.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo