Febetra blij met Vlaamse beslissing opname “ADR-chauffeursopleidingen” in Code95

Febetra is blij met de beslissing van de Vlaamse regering om de ADR-chauffeursopleidingen te laten meetellen voor de nascholing “Vakbekwaamheid”, de zogenaamde code 95. ADR-opleidingen en opleidingen “Transport van levende dieren” die vanaf 22 augustus gevolgd worden, komen voor respectievelijk maximum 14 en 7 kredietpunten in aanmerking. Met die beslissing is Vlaanderen duidelijk tegemoet gekomen aan een vraag van Febetra om ook wettelijk verplichte opleidingen in de code 95 te integreren. Febetra hoopt dat de twee andere gewesten het Vlaams voorbeeld zullen overnemen, van zodra zij hun bevoegdheid “vakbekwaamheid en nascholing van vrachtwagenchauffeurs” effectief zullen opgenomen hebben.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo