[Fotogalerij] Zwarte R500 V8 van Wouter Debruyne is ‘Mooiste Scania van België’

De Scania R500 V8 van Wouter Debruyne (firma Decat) is afgelopen weekend verkozen tot ‘Mooiste Scania van België’. Debruyne wist met zijn truck de meeste punten te scoren tijdens de verkiezing van Passion4Trucks, een initiatief van Transportmedia. Brenda Goethals en Jonas Van Den Heuvel eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats.

Sinds midden juni konden kandidaten hun Scania inschrijven voor de verkiezing van Passion4Trucks. Na een online stemcampagne en het oordeel van de jury werden Debruyne, Goethals en Van Den Heuvel verkozen tot de drie finalisten. Hierin bleek Debruyne met zijn opvallend zwarte R500 V8 aan het langste eind te trekken.

Eigen idee
“Ik heb het idee helemaal zelf uitgetekend”, vertelt Wouter Debruyne van de firma Decat uit Diksmuide. “Ik hou van strak, vandaar de keuze voor zwart. Ik doe dagelijks aan kraanwerk. Ik maak niet veel kilometers, want alles gebeurt in de regio rond de kust. Maar ik moet wel toegeven dat ik veel beziens heb als ik rondrijd.”

De prijsuitreiking, onder leiding van acteur Marijn Devalck, werd volledig gefilmd en wordt tijdens de weekends van 5-6 en 12-13 september getoond in het programma ‘Passion4Trucks Roadshow’ op Kanaal Z.

 

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

Constructie Tafel Scania in spectaculaire groeve met topondernemers

De Groene Tafel is terug, ditmaal in een compleet andere omgeving en gefocust op het bouwsegment. We bekijken hoe deze krachtpatsers functioneren in ruwer gebied en wat De Ceuster & Co en Bouwmaterialen Delgouffe zelf te zeggen hebben over hun voertuigen. De bouwsector is allesbehalve standaard. En dat geldt ook voor de vrachtwagens die hiervoor […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo