Garmin en Suivo lanceren oplossingen voor tijdsregistratie

Garmin en Suivo bieden bouwbedrijven nieuwe systemen aan die de Dallas-key of LCD tijdsregistratiesystemen vervangen én omvormen tot een centraal en open platform.

De samenwerking combineert de Garmin hardware met de Suivo Track & Trace Carbon Blackbox waardoor het bouwbedrijf alle nodige bouw Apps ter beschikking heeft zonder een op maat oplossing te moeten ontwikkelen. De Garmin hardware kan in of uit het voertuig gebruikt worden waardoor teamleaders op de site een grotere flexibiliteit hebben. Een eenvoudige tijdsregistratie tool wordt hiermee een check-in-at-work app, schade registratie tool, chat app, een inspectietool voor assets…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo