Hankook Tire lanceert de merknaam Laufenn

Onder de merknaam Laufenn brengt bandenfabrikant Hankook een nieuwe serie banden voor commercieel gebruik naar de Benelux. Laufenn vrachtwagen- en busbanden richten zich voornamelijk op het tweede segment van de Benelux-markt, op klanten die nadruk leggen op de betrouwbaarheid en kwaliteit van een geassocieerd merk dat een gevestigde premium bandenmaker kan bieden. Laufenn begint met negen verschillende profielen met in totaal 31 afmetingen, waarmee het voornaamste segment van de bandenmaten gedekt wordt, voor het transport van goederen, mensen en ook banden voor bouwplaatsen. Het aanvankelijke aanbod is ontwikkeld om aan meer dan 85% van de totale behoefte van de markt tegemoet te komen, waarbij de meeste maten het 3PMSF-label hebben.

Het toepassingsspectrum van Laufenn banden omvat vijf profielen voor regionaal vervoer, drie voor bouw- en zwaar transport en er is ook één ontworpen voor stedelijk- en forensenvervoer.

De nieuwe serie Laufenn vrachtwagen- en busbanden zal vanaf de zomer 2020 in de Benelux beschikbaar zijn.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo