Hella lanceert nieuwe full-led verstralers voor trucks

Hella brengt nu nieuwe full-led-extra koplampen op de markt uit de Jumbo-serie. Daar de lichtkleur op daglicht lijkt en bijdraagt aan het rijden zonder vermoeidheid draagt deze nieuwe verstraler bij tot een verhoogde verkeersveiligheid. 

De nieuwe Jumbo LED verstraler valt op door het LED-positielicht, dat zich presenteert in de vorm van een vriendelijke glimlach. Ze is verkrijgbaar in twee montagevarianten, zowel voor staande (b.v. op een dakbeugel) als hangende montage. Een ander voordeel van de LED-varianten is de lichtkleur, die lijkt op daglicht en bijdraagt aan het rijden zonder vermoeidheid. Daarnaast heeft de Jumbo LED een slagvaste, lichtgewicht kunststof behuizing van thermoplastisch materiaal en biedt hij ook een laag stroomverbruik. De Jumbo LED is geschikt voor 12 en 24 volt. spanning.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo