LDA Transports implementeert eMobile van Eurotracs

LDA Transport (de huistransporteur van coöperatie Laiterie Des Ardennes) heeft de eMobile App van EuroTracs geïmplementeerd om hun milkruns beter op te volgen.

Laiterie Des Ardennes is gevestigd in Libramont en telt 2000 vennoten. De verse melk wordt door dochteronderneming LDA Transports opgehaald bij de boerderijen en door Solarec in Libramont omgezet in boter, room, melkpoeder en binnenkort ook mozzarella. Iedere 72 uur passeert men bij elk melkveebedrijf. Deze collectie wordt zeven dagen per week, 365 dagen per jaar georganiseerd. De ophaling gebeurt met tankwagens van 17.000 liter of opleggers van 28.000 liter. Er mag maximaal 12 uur verstrijken tussen het moment dat de melk naar de tank wordt gebracht en het moment dat de melk in de fabriek wordt gelost. 

Voor het nog beter automatiseren van deze ophaalrondes, heeft LDA Transports de eMobile App van EuroTracs geïmplementeerd. “Op die manier heeft men steeds een juist beeld van de verschillende tankwagens, de status van hun ophaalronde en eventuele problemen die kunnen voorkomen.  De continue communicatie met de chauffeurs, het samenbrengen van alle data gedurende de ophaalrondes, en in een latere fase de implementatie van de geplande routes via eMobile, zorgt ervoor dat de kwaliteit naar de verschillende leden – melkveebedrijf – nog beter wordt geautomatiseerd”, zegt Jose Thomas, hoofd van de technische dienst van Laiterie des Ardennes.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo