Linde biedt twee beschermingen tegen besmettingen

Met de Secure Distance Vest en de Distance Beeper van Linde worden logistieke medewerkers verwittigd wanneer ze te dicht in elkaars buurt komen. Beide systemen zijn gebaseerd op het Linde Safety Guard systeem.

Het Secure Distance Vest bewaakt voortdurend de ingestelde minimale afstand tussen medewerkers. Wanneer deze niet gerespecteerd wordt, lichten de vesten niet enkel op, maar produceren ze ook waarschuwende geluiden en trillingen. Bovendien kan ook voor een tracing-functie worden gekozen, zodat bij de eventuele besmetting van een medewerker kan worden nagegaan welke collega’s zich recent nog in zijn of haar omgeving bevonden. De Distance Beeper hanteert dezelfde werkwijze als het Secure Distance Vest, met als verschil dat het hier om kleine elementen gaat die aan de kledij van medewerkers kan worden bevestigd.

Beide veiligheidsoplossingen kunnen worden omgebouwd naar de Linde Safety Guard. Ook omgekeerd geldt dat klanten die nu reeds over de Safety Guard beschikken, dit systeem kunnen laten ombouwen tot Secure Distance Vest of Distance Beeper.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo