Pieter Thienpont is de nieuwe Sales Manager van Volvo Trucks Belux

Vanaf 1 september 2020 zal Pieter Thienpont Siegfried Van Brabandt vervangen als Director Vehicle Sales bij Volvo Trucks Belux. 

Zoals elders aangekondigd, wordt Siegfried Van Brabandt Managing Director bij Renault Trucks Belux. Hij wordt dus vervangen door de huidige Sales Manager van Volvo Truck Center Belgium, d.w.z. de filialen die Volvo Trucks zelf in ons land opereert.

Daarnaast gaat Guido Michiels op 1 oktober met pensioen. Zijn functie als Director Service Market Volvo Trucks Belux wordt overgenomen door Bert De Geyter, die momenteel Parts Manager is bij Volvo Trucks Belux.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo