Scallog verhoogt productiecapaciteit

De Franse start-up Scallog, die mobiele Goods to Man robots ontwikkelt en produceert, zal zijn productie-eenheid in Nanterre uitbreiden tot 2.000 m2, waardoor de assemblagecapaciteit kan worden verhoogd van 1.500 tot 2.000 robots per jaar.

Scallog (waarin Colruyt in 2019 een minderheidsparticipatie nam) wil ook zijn onderzoeks- en ontwikkelingsteam uitbreiden met een tiental extra medewerkers. Het bedrijf benadrukt met name zijn wens om zijn ontwikkeling in Frankrijk te verankeren, van ontwerp tot productie, en wil de Europese leider worden op het gebied van mobiele magazijnrobots. Deze sector is inderdaad voorbestemd voor een schitterende toekomst in e-commerce, retail en industriële logistiek. “Ons doel is om de robotisering in magazijnen te democratiseren, met hoogwaardige, flexibele oplossingen, met het juiste budget en snelle ROI”, zegt Olivier Rochet, CEO en oprichter van Scallog.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo