Siegfried Van Brabandt zal Renault Trucks Belux leiden

Op 1 september wordt Siegfried Van Brabandt de nieuwe Managing Director van Renault Trucks Belux. Hij vervangt Roland De Deyne, die de beslissing heeft genomen om een punt te zetten achter zijn huidige functie en dit om persoonlijke, medische redenen.

Siegfried Van Brabandt is momenteel Director Vehicle Sales & Marketing bij Volvo Trucks Belux en werkt sinds 2005 voor Volvo Group. Hij heeft al ervaring met het Franse merk van Volvo Group, daar hij tot 2009 verantwoordelijk was voor Renault Trucks Financial Services.

Siegfried: “Ik ben vereerd om in de voetsporen te mogen treden van Roland die samen met het team en het dealernetwerk Renault Trucks op een hoger niveau bracht in België en Luxemburg sinds 2015. Het dynamisme en ondernemerschap welke de Renault Trucks organisatie uitstraalt doen me uitkijken naar mijn nieuwe rol. Mijn ambitie is om een marktaandeel van 10% te behalen in het segment boven 6 ton en 6% in het segment van de zware bestelwagens.”

 

 

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Renault Trucks toont Master en Master ZE – Best of VAN Xperience

Het gamma van lichte bedrijfsvoertuigen van Renault Trucks bestaat uit verschillende uitvoeringen van de Master. Zo zijn hier vandaag de elektrische Master ZE en de nieuwste generatie van de Master met een zuinige Euro 6 motor. Renault Trucks richt zich met deze Master ZE vooral tot de laatste fase van de logistieke keten. De Z.E. […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo