Transport S’Jegers kiest voor Iveco S-Way en LNG

Met de aankoop van 22 Iveco S-Way AS440S46T/P op LNG kiest Transport S’Jegers bewust voor duurzaam transport. Bij de keuze voor LNG waren onder meer de milieuaspecten, de vrijstelling van Maut tot eind 2023 in Duitsland en het bereik tot 1.600 km met 1 tankbeurt belangrijke factoren voor Transport S’Jegers. Naast de LNG-vrachtwagens kocht Transport S’Jegers tevens 16 Iveco S-Way dieseltrucks van het type AS440S51T/P, uitgerust met kiphydrauliek.

Transport S’Jegers is één van de grootste containertransporteurs van België. Karl S’Jegers, oprichter en bezieler, startte in 1995 met het vrachtvervoer van zeecontainers, dat later werd uitgebreid naar huifwagens, kipwagens, “walking floor trailers” en tankwagens tot frigo’s voor geconditioneerd transport. Het bedrijf heeft tevens 25.000 m² magazijnen voor op- en overslag op korte en lange termijn, alsook een parkeerruimte voor de vloot. Die vloot bestaat uit meer dan 300 trekkers, 600 containerchassis, 250 huifwagens en een 20-tal chassis voor koel- vriestransport.

De voertuigen worden geleverd via Gregoor Truck NV, waarbij de service van dit bedrijf een grote rol speelde.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo