Trimble laat app Store verder groeien

De app Store van Trimble Transport & Logistics, die in 2019 gelanceerd werd, blijft groeien met nieuwe apps voor de Trimble FleetXPS-tablet. 

Apps van derden worden regelmatig opgenomen in de app store van Trimble (Trimbletl Store), en hier zijn enkele recente voorbeelden:

  • de navigatie-app Site Guide van Tagxter, die chauffeurs begeleidt op locaties waar gewone navigatieapparaten en apps niet werken, rekening houdend met de specifieke regels en voorschriften van de site.
  • Dynniq GreenFlow for Trucks, waarmee geautoriseerde chauffeurs rechtstreeks kunnen communiceren met Intelligente VerkeersRegelAutomaten (IVRI’s) en zelfs prioriteit kunnen vragen.
  • ContiConnect Driver, ontwikkeld door bandenfabrikant Continental, die de bandenspanning en temperatuur meet en de bestuurder waarschuwt voor problemen.

De Trimbletl Store telt eveneens apps die zijn speciaal bedoeld voor onderaannemers, of enkel voor de eigen chauffeurs van ene bepaald bedrijf. Dan blijft die natuurlijk alleen toegankelijk voor de medewerkers die daartoe door het transportbedrijf zijn geautoriseerd.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo