Tweede logistiek centrum voor Yusen Logistics Benelux in Moerdijk

Yusen Logistics breidt haar activiteiten in Nederland uit met een tweede logistiek centrum in Moerdijk. Het is een opslagruimte met een oppervlakte van 24.000 m², aangevuld met 3.550 m² mezzanine-ruimte en 1200 m² kantooroppervlakte. Het warehouse wordt bediend via 24 laadkades. Het logistieke complex is strategisch gelegen op het Moerdijk Business Park in West-Brabant, de vierde en meest inlands gelegen zeehaven van Nederland. De locatie biedt uitstekende verbindingen met de havens van Rotterdam en Antwerpen, de luchthavens Schiphol en Brussels-Zaventem, alsmede multimodale doorvoermogelijkheden naar bestemmingen landinwaarts in Europa.

In dit warehouse zal Yusen Logistics de opslag en logistieke activiteiten voor verschillende opdrachtgevers uit uiteenlopende marktsectoren onderbrengen en kan verdere groei van deze klanten gefaciliteerd worden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo