Verkoop Mercedes-Benz eVito Tourer gestart

Na de eVito in 2018 lanceert Mercedes-Benz nu ook de eVito Tourer, die kan gebruikt worden voor personenvervoer, maar tevens is om te bouwen tot een gesloten bestelwagen of bestelwagen met dubbele cabine.

Alle innovaties van de door een diesel aangedreven Vito op het gebied van infotainment en assistentiesystemen, evenals upgrades op designgebied, zijn ook beschikbaar op de eVito Tourer.

“De nieuwe Mercedes-Benz eVito Tourer vormt de benchmark in zijn segment op het gebied van geschiktheid voor dagelijks gebruik en gebruiksgemak. Dankzij de snellaadfunctie en een actieradius gecombineerd van 359 kilometer12 biedt deze auto flexibiliteit en een brede inzetbaarheid voor onze klanten,” aldus Benjamin Kaehler, hoofd eDrive@VANs bij Mercedes-Benz AG. “Dankzij voordelige operational costs en fiscale voordelen en subsidies kan de eVito Tourer de conventioneel aangedreven Vito goed bijbenen op het gebied van TCO.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo